Jobba hos oss

MC Stockholm AB söker MC-lärare

Omfattning
Heltid eller deltid.

Anställningsform
Konsult eller anställning. Konsultavtal förhandlas individuellt. Vid hel- eller deltidsanställning tillämpas 6 månaders provanställning.

Varaktighet
Tillsvidare, säsongsanställning eller enligt överenskommelse.

Lön
Lönetyp: konsultavtal, månadslön eller timlön.

Var ligger arbetsplatsen?
Mårbackagatan 11
123 43 Farsta

Arbetsgivaren
MC Stockholm AB

Kontakt
Per Breitenstein
jobb[at]mcstockholm.se

KVALIFIKATIONER

Arbetslivserfarenhet
Krav
Du måste ha jobbat som trafiklärare i minst ett år. Du ska ha god vana och erfarenhet av att köra motorcykel och vara trygg med att köra med passagerare. Tidigare erfarenhet av MC-läraryrket är till fördel men inte ett direkt krav.

Utbildning
Godkänd trafiklärarutbildning, ett års yrkeserfarenhet, samt MC-lärarutbildning är ett krav.

Kompetenser
Krav
Trafiklärare med god erfarenhet av pedagogisk verksamhet, vara engagerad, kunna jobba självständigt, lägga upp en individuell utvecklingsplan, boka elever och ta egna beslut. Viss kunskap i enklare service av motorcyklar är en bonus. Eftersom vi konstant jobbar med att utveckla och förbättra vår utbildning och pedagogik behöver du vara öppen för och intresserad av personlig utveckling.

Språk
Svenska (krav)
Engelska (meriterande)

Vi söker
Vi söker trafiklärare som brinner för att köra motorcykel och vill föra den upplevelsen och känslan vidare. Du behöver vara öppen, lyhörd, engagerad, social och pedagogisk eftersom kundbemötande och elevfokus är MC Stockholms viktigaste grundpelare. 

Arbetet gäller säsongsvis (1 mars – 31 oktober) och omfattar 40 timmar per vecka vid heltidsanställning.

Du får coachning i körteknik, trafiksäkerhet, nödvändiga rutiner samt i pedagogik och metodik kring utbildningsplanen. Tidigare erfarenhet av att undervisa på MC är en fördel men inte ett krav, du måste dock vara utbildad trafiklärare med minst ett års yrkeserfarenhet. Våra sökkriterier grundar sig främst på vem du är som person och på dina pedagogiska förutsättningar. Du ska ha genomgått godkänd utbildning som MC-lärare och ha tillstånd från Transportstyrelsen att arbeta som trafiklärare för behörighet A.

Skicka in din ansökan nu, vi behandlar och svarar på alla ansökningar.

Vill du bli MC-lärare?
Är du trafiklärare med MC-kort och har jobbat som trafiklärare i minst ett år, har god körvana på två hjul och drömmer om att bli MC-lärare? Kontakta oss så tittar vi på dina förutsättningar att börja jobba hos oss, vi kan hjälpa dig med MC-lärarutbildningen.

Känner du någon?
Känner du någon som skulle passa för jobbet eller känner du någon som borde söka jobbet som MC-lärare på MC Stockholm? Gör oss och den personen en tjänst och dela den här informationen med dem.

Om oss
MC Stockholm driver en av Stockholms populäraste MC-utbildningar för behörighet A1, A2 och A med nöjdast kunder enligt Googles recensioner. Vi startade 2018 som en av få renodlade körskolor bara för MC i landet och specialiserar oss på körteknik och trafiksäkerhet på två hjul. Vi växer snabbt och har etablerat oss till att bli en av de starkaste aktörerna på marknaden i Stockholmsområdet. Utbildningen är unik i många avseenden, som lärare hos oss har du stora möjligheter till utveckling och kan även jobba med annat eller vara ledig under perioden november till februari. Körskolan ligger i Farsta, vi har en egen manöverbana i anslutning till kontoret vilket innebär en effektivare utbildning för våra elever och möjlighet till bra inkomst för de som jobbar hos oss. 

Vill du veta mer eller skicka in en ansökan?
Kontakt
Per Breitenstein
jobb[at]mcstockholm.se

Ta MC-kort med MC Stockholm

Gör som tusentals andra och ta steget mot ett mc-kort tillsammans med oss på MC Stockholm! Med mycket kunskap, erfarenhet och passion ger vi alla som vill ta MC-kort möjlighet att känna glädjen på två hjul.