Om skolan

Körskolan bara för MC!

Med körteknik och trafiksäkerhet på motorcykel som specialitet vill vi dela med oss av vår passion för hojar. Våra ledord är elevcentrerad pedagogik och personligt engagemang. Den kunskap vi förmedlar på MC Stockholm får du ingen annanstans och vi strävar efter att ge dig en rolig och lärorik utbildning på två hjul. Vill du uppleva lyckokänslan av frihet har du kommit rätt!

Per - Skolchef / MC-lärare

“Med motorcyklar i alla former och skepnader finns det verkligen en mc för alla. För mig handlar det mest om kurviga vägar och att få njuta av ljudet och kraften i motorn – gärna på en bana någonstans i landet. Det bästa med mitt jobb är att jag träffar mycket människor och får uppleva deras glädje och utveckling.

Efter några år som mc-lärare på andra körskolor växte idén fram att starta och driva en utbildning som bara riktar in sig på mc. Med gedigen erfarenhet både som förare och lärare vill jag ge mina elever viktig kunskap för livet – och se till att de har kul på vägen!”

Per på MC Stockholm

Niclas - MC-lärare

“I mitt yrke som lärare träffar jag många olika personer med en gemensam dröm – att på egen hand få uppleva allt vad MC har att erbjuda. Med mångårig erfarenhet av egen körning i alla dess former och ett brinnande intresse av att lära ut är det här mitt drömjobb. Med pedagogik, lyhördhet och glädje i fokus vill jag göra utbildningen så rolig och effektiv som möjligt för mina elever.

Själv trivs jag lika bra på en landsvägstur som på en off-roadhoj i skogen. Men det som hjärtat bultar extra starkt för är adrenalinet och glädjen att få utvecklas på racingbanan. Och att få träffa likasinnade eldsjälar att dela passionen med!”

Elma - Bokningsansvarig

“Det bästa med mitt jobb är att få träffa våra elever varje dag. Oavsett om det är ett första möte inför en Prova-på-lektion, när du är frustrerad över högfartsbanan eller överlycklig över att lågfarten äntligen lossnat, finns jag här på kontoret med pepp eller ett öra som lyssnar. Jag hjälper dig med bokning, vägledning och alla frågor du kan tänkas ha i din resa mot MC-kortet. Mitt mål är att du ska få ett så personligt och genuint bemötande som möjligt!

Ännu har jag själv inte MC-kort, men med era glada miner varje dag växer intresset sakta men säkert..”

Elma på MC Stockholm

Ta MC-kort med MC Stockholm

Gör som hundratals andra och ta steget mot ett mc-kort tillsammans med oss på MC Stockholm! Med mycket kunskap, erfarenhet och passion ger vi alla som vill ta MC-kort möjlighet att känna glädjen på två hjul.

Referenser