Om MC Stockholm

MC Stockholm är en körskola med 100 % fokus på glädjen och friheten at ta sig fram på två hjul. Våra ledord är elevcentrferad pedagogisk och personligt engagemang. Med körteknik och trafiksäkerhet på motorcykel som specialitet vill vi dela med oss av vår passion. Vi vill bryta mönster och hitta nya och spännande sätt att jobba med dig som kund och strävar efter att din utbildning alltid blir en positiv upplevelse.

Vi erbjuder undervisning mellan februari och oktober (ibland längre) så länge väder och väglag tillåter. När du sedan tagit mc-körkort hos oss kan du hålla utkik efter evenemang och gruppfärder under sommaren. Följ oss på Facebook och Instagram så missar du ingenting.

Vi planerar att köra igång säsongen i mars 2021 men det kan bli tidigare om det är snö- och isfritt. Varför inte passa på att boka Riskettan (riskutbildning del 1)? Det är en teoretisk kurs som inte kräver några förkunskaper eller tidigare erfarenhet. Kursdatum och bokning hittar du i e-handeln.

Alla lektioner börjar i Farsta på Mårbackagatan 11.

Mc lärare

Med motorcyklar i alla former och skepnader finns det verkligen en mc för alla. För mig handlar det mest om kurviga vägar och att få njuta av ljudet och kraften i motorn – gärna på en bana någonstans i landet. Det bästa med mitt jobb är att jag träffar mycket människor och får uppleva deras glädje och utveckling.

Efter några år som mc-lärare på andra körskolor växte idén fram att starta och driva en utbildning som bara riktar in sig på mc. Med gedigen erfarenhet både som förare och lärare vill jag ge mina elever en personlig upplevelse och viktig kunskap för livet – och se till att de har kul på vägen!
/Per